ČESTITAMO ŠAMPIONIMA!

preuzeto sa portala: clickforserbia.org


Ova sezona se razlikuje od bilo koje ranije. Ove sezone Bokserski klub Radnički slavi 100 godina, ove sezone BK Radnički se borio da osvoji 9. prvenstvo Srbije, ove sezone mečevi su održani u vanrednim okolnostima (COVID19), i ove godine Klik za Srbiju podržao je BK Radnički na putu do pobede.

Da li biste mogli da zamislite bilo koji drugi ishod / bolji poklon od titule šampiona Srbije? Ne, ovo je bio jedini mogući završetak.

Subota, 19. septembra. Posle dve dominantne pobede na domaćem terenu rezultat je bio 1: 1, a BK Radnički i BK Loznica odigrali su odlučujući 3. meč na neutralnom terenu, na Gradskom trgu Smedereva. Smederevo je bilo poslednja srednjovekovna prestonica Srbije i poput smederevske tvrđave i despota Đurađ Branković branio je Srbiju i Evropu od Otomanskog carstva, BK Radnički je morao da odbrani svoj poklon za stotu godišnjicu.

BC Radnicki Champions

Spektakl je počeo onako kako smo se svi nadali. U prva 3 meča (do 57kg, 63kg i 69kg) BK Radnički je pobedio i vodio 6: 0. Ovaj rezultat je bio nedostižan za BK Loznicu i proglašeni su novi Šampioni – BK RADNIČKI!

U Klik za Srbiju mislimo da je podrška sportu i fer igri važna jer podstiče mlade na zdrav život i sticanje dobrih navika. Klik za Srbiju prepoznao je kvalitet BK Radnički iz Beograda i više smo nego srećani što ih podržavamo na njihovom putu da obnove staru slavu i tradiciju dugu više od 100 godina.

Nadamo se da će BK Radnički (poznat i kao krstaši u delu grada u kome je njihova sala) ponosno predstavljati Srbiju, Beograd i Crveni Krst u narednih 100 godina!

Оставите коментар